• co labs My BOO nachtlampje
  • co labs My BOO nachtlampje
  • co labs My BOO nachtlampje

co labs My BOO nachtlampje

My BOO nachtlampje/spokenjager
Beschikbaarheid:
Op voorraad (4)
Reviews:
€39,95 .
Incl. btw

De spokenjager myBOO activeren is simpel: je drukt twee seconden op de aan- en uitknop. Daarna jaagt het vriendelijke spookje op slechte spoken in verschillende fases en lichtkleuren van rood (aanvang van het scannen) over blauw (goede spookjes worden gespaard) tot groen (veilig!) van telkens één minuut. Kinderen die dat proces willen versnellen, kunnen dat door zachtjes op het spookje te tikken. Na het spokenjagen geeft myBOO nog tien minuten wit licht. Daarna dimt het uit en is het slapenstijd. Een cyclus van 15 minuten. myBOO zorgt zo niet alleen voor een veilig gevoel, maar stimuleert ook een positief contact tussen ouder en kind (én een goede nachtrust voor beiden).

Kan met naam of tekst naar keuze gepersonaliseerd worden. Geef je wensen door via "info personalisatie", we nemen dan zo snel mogelijk contact met jullie op.

Dit lichtgevende zachte spookje myBOO is 14,7cm x 20cm groot.

Oplaadtijd: 1 uur opladen = 8 uur gebruiken = 32 dagen gebruik (cycli van 15' per dag)

Inhoud: 1 My Boo, USB oplaadkabel, MyMachine brochure

Doorgeven, recycleren en registreren
Via een QR-code op de verpakking vindt elk kind de weg om zijn of haar 'myBOO' na bewezen diensten door te geven aan een kansarm kind. En door de samenstelling van myBOO uit verschillende aparte modules kan elk deel via het juiste afvalcircuit perfect gerecycleerd worden. Bovendien kan elk kind op de website van myBOO zijn vriendelijke spookje registreren. Op die manier is voor elk kind op de online wereldkaart zichtbaar welke steden en regio's spokenvrij zijn.

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »